FVHS Bell Schedule

FVHS Bell Schedule		
Period	Time	Length
1 st Period	7:10-8:35	85 minutes
Announcements	8:41-8:43	2 minutes
2 nd Period	8:43-10:08	85 minutes
ROAR A Lunch	10:08-10:35	27 minutes
ROAR B Lunch	10:35-11:01	26 minutes
3 rd Period	11:07-12:32	85 minutes
4 th Period	12:38-2:03	85 minutes